"VI VIL BIDRAGE TIL DEN DANSKE FANKULTUR"

- Patrick Gbouablé, CEO & Founder af ikonisk

Vi taler fankulturen op!

Det er ingen hemmelighed at dansk fankultur lider og har brug for et løft. Vores tilskuertal falder samtidig med at vi kigger med lange øjne til vores nabolande Sverige og Tyskland. Vi vil som brand bidrage positivt til fodbold, fans og fankultur. 
Fankulturen herhjemme bliver på nogle punkter skammelig gjort af vores eget folkefærd, hvilket ødelægger og gør det mindre attraktivt at være fodboldfan – hop ikke på den!

Superligaen og 1. divisionen er vores bedste ligaer, de største fanscener og vores mest underholdende fodbold, det må vi aldrig glemme!
Vi taler fankulturen op, vi informerer, oplyser og sætter fokus på fans, fankultur og ikoniske øjeblikke.

BLIV EN DEL AF FANKULTUREN

Historien bag ikonisk startede i 2020 med Patrick Gbouablé, der satte sig for at yde et bidrag, til en svækket dansk fankultur. Fodbold, fankultur og streetwear blev grobunden til at opbygge et dansk tøjbrand for fodboldfans.

Vores koncept bygger på idéen om at være klædt på til at supporte, hvad end dagen må bringe. Når vi står over for en lang arbejdsdag og kampen starter når der er fyraften. Når vi er nødt til at smide kamptrøjen til vask – eller når vi bare skal se bold i fjernsynet hjemme på sofaen. I vores tøj vil du altid være en del af den danske fankultur.

Vi har dykket ned i de ikoniske danske og udenlandske traditioner og gentænkt, hvordan simpelt, lækkert tøj kan bidrage til den danske fankultur.

DESIGNET I DANMARK. LAVET I EUROPA. BÅRET AF ÆGTE FODBOLDFANS.

Vi har et samarbejde med en stor leverandør med hovedsæde i Spanien, der har samlet erfaring med tøjproduktion gennem flere årtier. Deres ekspertise kombineret med vores visioner giver opskriften på alsidigt og simpelt tøj til fodbold fans.

Vi taler fankulturen op!

Vi fokuserer på fodbold, fans og fankultur i alt hvad vi laver. Dansk fankultur er vores fankultur.

Ingen overproduktion

Vi arbejder på bestilling. Det betyder at dit tøj først bliver produceret når du har købt det - dermed undgår vi overproduktion!

Leveringstid

På trods af vores ‘ingen overproduktions'-politik, er vores leveringstid kun 5-10 hverdage - og altid gratis!

BÆREDYGTIGT ALTERNATIV TIL OVERPRODUKTION

I en verden der er præget af hensynsløs overproduktion, har vi valgt at fokusere på mindre tøjspild. 

Som en ny virksomhed overvejer vi hele tiden, hvordan vi kan tænke og agere mere ansvarligt – velvidende om at tiltagene og ændringerne tager tid at implementere.
Vi arbejder bl.a. med bæredygtige materialer som økologisk bomuld og genanvendt polyester.

Derudover arbejder vi på bestilling. Det betyder at dit tøj først bliver produceret når du har købt det.
Hvorfor? Fordi vi vil undgå overproduktion!

FODBOLD SOM MAN IKKE SER PÅ TV

Som en del af vores vision, har vi allieret os med fodboldfotografer fra hele verden, som kan give os et indblik i deres fankultur. Vi vil inspirere og bidrage til den danske fankultur, med udgangspunkt i de ikoniske fodboldtraditioner verden over.